logo

Bejelentkezés | 2018.04.21.

Keresés:
Nyitó oldal » Cégünkről » Logisztikai Központjaink

Logisztikai Központjaink

Ügyfélszolgálat

A Hungaropharma Zrt. logisztikai központjain, illetve átrakó bázisain keresztül az ország teljes területén végez kiszállítást. A partneri igényeknek megfelelően Magyarország valamennyi településére képes akár napi kétszeri, a logisztikai központok körzetében akár háromszori kiszállítást is biztosítani.

 A Hungaropharma Zrt. a vevőkezelést és  minden partnere számára azonos alapszolgáltatást, ugyanakkor a testreszabott egyedi vevőgondozást  és kiszolgálást a központi rendelésfelvételen (CRM) keresztül valósítja meg.
 

Központi irodaház

A társaság központi irányítási és adminisztratív szervezeti egységei Budapesten, a VI. kerületi Király utcában találhatóak. A frekventált elhelyezkedés támogatja az üzleti együttműködést és kapcsolattartást a gyógyszerpiaci szereplőkkel, ugyanakkor a budapesti és a regionális logisztikai központok összehangolt működését is biztosítják, úgy mint:

Hungaropharma központi irodaház

  • cégképviselet
  • magánpatikai üzletág és kp.-i értékesítés
  • kórházi üzletág és ügyfélkapcsolat
  • marketing és üzletfejlesztés
  • Gyöngy patikák
  • call center
  • gyártói együttműködés, készletgazdálkodás,beszerzés
  • adminisztrációs tevékenység (controlling, pénzügy és számvitel)
  • IT

 

Budapesti Logisztikai Központ (BLK)

A Budapest X. kerületében (Tündérfürt utca 13-15, valamint Bogáncsvirág utca 13-15) található Budapesti Logisztikai Központ Nyugat-európai szintű raktártechnológiájának köszönhetően képes a vevői igényekhez rugalmasan alkalmazkodni.

Hungaropharma Tündérfürt utcai raktárbázis

Struktúrája révén akár 30-45 percen belül teljesíti a megbízásokat a rendelés fogadásától, a komissiózáson keresztül egészen a csomagolásig. Az európai hírű KNAPP cég által fejlesztett korszerű, rugalmas és gyors technológia lehetővé teszi akár a napi háromszori kiszállítást kiemelt partnereinknek.

A teljesen automata, valamint a rádió frekvenciás komissiózási technológiával továbbfejlesztett hajtott görgős pálya párhuzamos működése eredményezi egyrészt a rövid átfutási időt, másrészt pedig a 99,9%-os kiszedési pontosságot vevőink maximális megelégedésére.

A Hungaropharma Zrt. központi és közép-magyarországi kereskedelmi régiójának patikai kiszolgálása mellett a Budapesti Logisztikai Központ teljesíti az ország valamennyi kórházának megrendelését, valamint a nagykereskedői igények kielégítését is. A Tündérfürt utcai raktárbázisról történik a regionális logisztikai központok feltöltése a piaci mechanizmusok függvényében.

A Budapesti Logisztikai Központ számos gyártó részére bizományosi és bérraktárat működtet a raktárbázison, mely nemcsak stratégiai szövetséget jelent, hanem magas színvonalú, minőségi nemzeti gyógyszerellátást is egyben.

A magyar egészségügy színvonalának emelése érdekében egyedi igényre magyarországi forgalomba hozatali engedéllyel nem rendelkező készítmények importálását is a Budapesti Logisztikai Központon keresztül végezzük.

A Hungaropharma Zrt. a sürgősségi betegellátásnak is tevékeny részese, hiszen Magyarországon egyedüliként a BLK-ban életmentő raktárt üzemeltet.

Bogáncsvirág utcai raktárbázisunk ad helyet a stratégiai készletek raktározásának, mellyel célunk a minimálisra csökkenteni  az esetleges készlethiányokból adódó ellátási problémákat, illetve az üzleti kockázatokat.
 

Debreceni Logisztikai Központ (DLK)

Hungaropharma Debreceni kereskedőház1995-ben - zöldmezős beruházás keretében - elsőként Debrecenben épült fel a HPH vidéki kereskedőháza, ahol az akkor hatékony DATA mobil technológiát telepítettük.  A működési környezet és a vevői igények változása szükségessé tette, hogy korszerűbb, gyorsabb, műszakilag megbízhatóbb logisztikai rendszert üzemeltessünk. 2008-ban került sor a KNAPP úgynevezett hajtott pályás raktár-technológiájának alkalmazására. Ellátási területünkön valamennyi patika számára teljes körű kiszolgálást biztosítunk 24 órán belül, de a vevőink jelentős részénél lehetőség van a napi kétszeri kiszolgálásra is.

Kaposvári Logisztikai Központ (KLK)

Hungaropharma Kaposvári kereskedőházA kaposvári telephely 2004. szeptemberétől működik cégünk tulajdonában. Működése alapvetően az ország déli, délnyugati részének ellátására irányul. A megvalósult beruházásoknak köszönhetően a raktári technológia a Hungaropharma Zrt. más telephelyeihez hasonló fejlettségű és felépítésű lett, amely biztosítja a vevők egységes színvonalú kiszolgálását. A KLK a vevői elvárásoknak megfelelő szolgáltatást 2012. elejétől a Pécsett működő átrakó bázissal valósítja meg.

 

Miskolci Logisztikai Központ (MLK)

Hungaropharma Miskolci kereskedőház2003. júliusában nyílt meg a Hungaropharma Zrt. miskolci telephelye, belvárosi területen. A komissiózó raktárban európai színvonalú görgősoros, számítógép által vezérelt pályarendszer segítségével történik a kiszedés.
 

 

 

 

Veszprémi Logisztikai Központ (VLK)

Hungaropharma Veszprémi kereskedőházA Hungaropharma Zrt. Veszprémi Logisztikai Központja Győr – Moson – Sopron, Vas és Veszprém megye, továbbá Zala megye északi, Fejér megye nyugati fele és Komárom-Esztergom megye egy részének közforgalmú gyógyszertárait látja el – igény esetén – akár napi kétszeri kiszolgálást biztosítva. A jelenlegi logisztikai központ épületét 2007. májusában adták át, melyben korszerű, görgősoros, hajtott pályás – KNAPP rendszerű – raktár működik.