logo

Bejelentkezés | 2018.04.21.

Keresés:
Nyitó oldal » Hírek » Pályázati felhívás - Együtt a helyi közösségekért

Pályázati felhívás - Együtt a helyi közösségekért

Pályázat 
Együtt a helyi közösségekért 2017 tavasz”

Tisztelt Partnerünk, kedves Gyógyszerésznő, Gyógyszerész Úr!

Örömmel hívjuk fel figyelmét az Együtt a helyi közösségekért pályázati lehetőségre, amely 2017 tavaszán immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre. Az elmúlt évek nyertes pályázatai között olyan színes és példaértékű kezdeményezések szerepeltek, mint például az óvodások gyógytornájának támogatása, gyógy-és fűszernövénykert kialakítása, ismeretterjesztő előadás sorozatok tartása, egészségnap szervezése vagy szabadtéri fitneszparkok létesítése. Pályázatunk szükségességét mi sem jelzi jobban mint, hogy időről-időre közel 40 projekt érkezik be felhívásainkra, amelyek közösségi szinten egyaránt képesek megteremteni az összefogást és az együttműködést. Bízunk abban, hogy a helyi közösségükben folytatott aktív közösség-fejlesztő tevékenység kiépítésében a jövőben is nagyszámú gyógyszerész kíván részt venni.

A Hungaropharma Zrt. a magyar gyógyszer-nagykereskedelem zászlóshajójaként a társadalmi problémákra érzékeny magyar gyógyszerészek számára meghirdeti az „Együtt a helyi közösségekért 2017 tavasz” pályázatát.

Pályázni lehet, minden olyan tevékenységgel, projekttel, amely magyar szakgyógyszerész aktív közreműködésével 2017 decemberéig megvalósul, célja a helyi közösségek életminőségének, tagjai egészségértésének, egészségtudatosságának, egészségügyi helyzetének javítása, kulturális vagy sportéletének fejlesztése.

A pályázatot magyar szakgyógyszerész nyújthatja be a Hungaropharma Zrt. Kereskedelmi és Marketing Igazgatóságának. A pályázati alap 5 millió Ft, míg az egy projektre eső támogatási összeg felső határa 1.000.000 Ft.*

Pályázati határidő: 2017. április 28. 12:00

A pályázati adatlapot ide kattintva töltheti le.

A pályázatnak a következő elemeket kell tartalmaznia:

 • Pályázó neve
 • Pályázó e-mail címe
 • Pályázó telefonszáma
 • A pályázó munkahelyének neve és címe, ha ez gyógyszertár, abban az esetben a gyógyszertár neve és címe
 • A projekt rövid leírása, és ütemezése
 • A projekt társadalmi hasznosságának leírása
 • A projekt költségvetése, melyben megjelölik a pályázott összeg kívánt felhasználását is
 • A projekt résztvevőinek és egyéb támogatóinak felsorolása
 • A projekt megvalósulása során milyen eszközöket tud a támogatók rendelkezésére bocsátani
 • Pályázni kívánt összeg*
 • Kötelezettségvállalás arra vonatkozólag, hogy a projekt megvalósulásáról a Hungaropharma Zrt. által működtetett kommunikációs csatornákon, szöveges és képes anyagban beszámol, tapasztalatait megosztja a magyar gyógyszerésztársadalom többi szereplőjével

Kérjük, pályázatát a palyazat[kukac]hungaropharma.hu e-mail címre küldje el 2017. április 28. 12:00-ig! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy csak a hiánytalanul kitöltött pályázat befogadására van lehetőségünk! Ha a pályázat készítése során kérdése merülne fel, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a palyazat[kukac]hungaropharma.hu e-mail címen!

A beérkezett pályázatok egy többlépcsős bírálati folyamaton mennek keresztül. Eredményhirdetésre várhatóan 2017. május 19-ig, szerződéskötésre várhatóan 2017. június 2-ig kerül sor.

*Kérjük, a pályázat elkészítése során vegye figyelembe, hogy a pályázaton elnyert összeg bruttó összeg, melyből szükség esetén a Hungaropharma az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően az adókat és járulékokat megfizeti!

Reméljük, hogy a gyógyszerészek társadalmi aktivitását támogató kezdeményezésünk felkelti érdeklődését és együtt, közösen, egymásért hasznos és példaértékű tagjai lehetünk a magyar társadalomnak.

Budapest, 2017. március 30.

Üdvözlettel:

                              Dr. Feller Antal s.k.                                                            Füzesi Judit s.k.
                                  vezérigazgató                                  kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettes