logo

Bejelentkezés | 2018.04.21.

Keresés:
Nyitó oldal » Karrier » Karrierlehetőség a Hungarophamánál

Karrierlehetőség a Hungarophamánál

Munkatársaink a legjobb szakemberek közül kerülnek ki és számos fejlődési lehetőséget biztosítunk számukra.

Szakmai gyakorlat:

Kezdd el építeni a karriered már a szakmai gyakorlat elvégzésekor! Nálunk több évtized szakmai tudását sajátíthatod el, úgy hogy közben megismerheted a legkorszerűbb technológiákat. Fontos számunkra tudományos ismereteink és tapasztalatink átadása a következő generációknak. Kiemelt figyelmet fordítunk a fiatal gyógyszerészek képzésére, de számos egyéb területen is alkalmazunk gyakornokokat. Fejlett logisztikai központjainkban és központi irodaházunkban egyaránt megalapozhatod jövődet.

Frissdiplomás álláslehetőségek:

Tanulmányaid befejezése után legyen az első munkahelyed a Hungaropharma, ahol az elméletben elsajátított tudásod a gyakorlatban is alkalmazhatod. Segítünk Neked elindulni a munka világában, megosztjuk Veled szakmai tapasztalatainkat és egyénre szabott fejlődési lehetőséget biztosítunk.

Vezetők és szakértők:

Ha már több éves tapasztalattal rendelkezel szakterületeden és szeretnél kisebb / nagyobb csoportot vezetni, valósítsd meg nálunk ötleteid. Fontosnak tartjuk munkatársaink elégedettségét, a munka és a magánélet egyensúlyát. Kedveljük az innovatív megoldásokat, törekszünk a legjobb módszerek alkalmazására és fontos számunkra a munkatársaink fejlesztése, motiválására.

Szakemberek:

Logisztikai központjainkban rengeteg szakember dolgozik nap, mint nap a folyamatos és akadálytalan magyarországi gyógyszer ellátás biztosításán. Ha szeretnél egy pontos, precíz és jó hangulatú csapat tagja lenni, akkor jelentkezz hozzánk.