Aktualitás

 

Együtt a helyi közösségekért 2019 ősz

Tisztelt Partnerünk, kedves Gyógyszerésznő, Gyógyszerész Úr!

Hisszük, hogy a gyógyszerkereskedelmi szektor egészének sikeressége az együttműködésen, a kiváló partneri kapcsolatokon múlik. Nincs ez másképp a társadalmi felelősségvállalás terén sem, úgy véljük, hogy egy gyógyszer-nagykereskedő akkor igazán sikeres, ha partnerei is azok, így átfogó társadalmi felelősségvállalási stratégiánkban kiemelt prioritást élveznek azok a projektek, melynek célja a gyógyszerészek „helyzetbe hozása”, képzése, annak érdekében, hogy a saját helyi közösségük vezetőivé válhassanak.

Ebben a szellemben évről évre örömmel hirdetjük meg a Hungaropharma nagysikerű Együtt a helyi közösségekért pályázatát, melynek részleteiről az alábbiakban tájékozódhat. Az elmúlt években számos színes és példaértékű pályázati anyag érkezett be, nagyon sok értékes ötlet valósult meg, melyekre kivétel nélkül rendkívül büszkék vagyunk. Néhány témakör a teljesség igénye nélkül: életmentő programsorozatok szervezése, fogyatékossággal élő gyermekek részére játszótér kialakítása, egészséges életmóddal kapcsolatos programok szervezése, óvodai gyógy- és fűszernövénykert kialakítása.

Az őszi pályázati felhívás során két kategóriában is lehetősége van nevezni:

  1. Kategória I.
    Pályázni lehet, minden olyan tevékenységgel, projekttel, amely magyar szakgyógyszerész aktív közreműködésével 2020 májusáig megvalósul, célja a helyi közösségek (azaz gyógyszertár által ellátott lakossági kör, vagy gyermek képző, idősgondozó intézmények) életminőségének, tagjai egészségértésének, egészségtudatosságának, egészségügyi helyzetének javítása, egészségkultúra fejlesztése, beleértve a közösség sportéletének fejlesztését.
    A pályázati alap 5 millió Ft, míg az egy projektre eső támogatási összeg felső határa 1 millió Ft.*
  2. Kategória II.
    Pályázni lehet, minden olyan tevékenységgel, projekttel, amely magyar szakgyógyszerész aktív közreműködésével 2020 májusáig megvalósul, célja a gyógyszertár fejlesztése, a gyógyszertári szolgáltatás, a gyógyszerészi gondozás magasabb szintre emelése.
    Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a pályázati anyag kötelező eleme a projekt megvalósításához szükséges önrész megjelölése is! A pályázati alap 2 millió Ft, míg az egy projektre eső támogatási összeg felső határa 1 millió Ft.*

Pályázati határidő: 2019. október 25. 12:00

A pályázatot magyar szakgyógyszerész nyújthatja be, a pályázati adatlap kitöltésével, melyet a könnyebb feldolgozás érdekében szerkeszthető Word formátumban várunk a palyazat@hungaropharma.hu e-mail címre a fent megjelölt határidőig!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy csak a hiánytalanul, megfelelő formátumban kitöltött pályázati adatlap befogadására van lehetőségünk, továbbá kérjük, szíveskedjen betartani a terjedelmi korlátokat is! Ha a pályázat készítése során kérdése merülne fel, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a palyazat@hungaropharma.hu e-mail címen!

A beérkezett pályázatok egy többlépcsős bírálati folyamaton mennek keresztül. Eredményhirdetésre várhatóan 2019. november végéig, szerződéskötésre várhatóan 2019. december közepéig kerül sor.

*Kérjük, a pályázat elkészítése során vegye figyelembe, hogy a pályázaton elnyert összeg bruttó összeg, melyből szükség esetén a Hungaropharma az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően az adókat és járulékokat megfizeti!

Bízunk benne, hogy ez alkalommal Ön is csatlakozik kezdeményezésünkhöz és kilépve a tradicionális gyógyszerészi szerepkörből aktív közreműködője lesz a környezetében élők életminőségének javításában.

 

Budapest, 2019. szeptember 30.