Aktualitás

 

Együtt a helyi közösségekért pályázat 2021 tavasz

A Hungaropharma segít, hogy Ön is segíthessen!

Tisztelt Partnerünk, kedves Gyógyszerésznő, Gyógyszerész Úr!

Sajnos a koronavírus-járvány elleni küzdelem egy év elteltével sem veszített aktualitásából, így a Hungaropharma továbbra is kiemelt figyelmet fordít a világjárvány okozta feladatok támogatására.

Az Együtt a helyi közösségekért pályázat tavaszi felhívásra a járványügyi helyzetre való tekintettel az alábbiak szerint van lehetősége nevezni:

  1. Együtt a koronavírus ellen kategória
    Pályázni az alábbi feltételek teljesülésével lehet:
  • a projekt magyar szakgyógyszerész aktív közreműködésével valósul meg, legkésőbb 2021. decemberéig,
  • célja az olyan preventív, edukatív megoldások támogatása, mely hozzájárul ahhoz, hogy a helyi közösségek (gyógyszertár által ellátott lakossági kör, vagy gyermek képző, idősgondozó intézmény) hatékonyan tudjanak fellépni a koronavírus gyors ütemű terjedése ellen (beleértve a koronavírus idején alkalmazandó higiéniai és viselkedési alapszabályok átadását a lakosság felé, az oktatási rendszer hatékony segítését, védőeszközök biztosítását).

A pályázati alap 5 millió Ft, míg az egy projektre eső támogatási összeg felső határa 500 ezer Ft.*

Pályázati határidő: 2021. május 10. 12:00

A pályázatot magyar szakgyógyszerész nyújthatja be, a pályázati adatlap kitöltésével, melyet a könnyebb feldolgozás érdekében szerkeszthető Word formátumban várunk a palyazat@hungaropharma.hu e-mail címre a fent megjelölt határidőig!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy csak a hiánytalanul, megfelelő formátumban kitöltött pályázati adatlap befogadására van lehetőségünk, továbbá kérjük, szíveskedjen betartani a terjedelmi korlátokat is! Ha a pályázat készítése során kérdése merülne fel, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a palyazat@hungaropharma.hu e-mail címen!

A beérkezett pályázatok egy többlépcsős bírálati folyamaton mennek keresztül, így eredményhirdetésre várhatóan 2021. május végéig, szerződéskötésre 2021. június közepéig kerül sor.

*Kérjük, a pályázat elkészítése során vegye figyelembe, hogy a pályázaton elnyert összeg bruttó összeg, melyből szükség esetén a Hungaropharma az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően az adókat és járulékokat megfizeti!

Bízunk benne, hogy Ön is csatlakozik kezdeményezésünkhöz és kilépve a tradicionális gyógyszerészi szerepkörből aktív közreműködője lesz a koronavírus-járvány elleni védekezésnek.

Budapest, 2021. március 12.