Aktualitás

 

grandEXPO 2019

2 nap, 3000 négyzetméternyi rendezvényhelyszín, 40 kiállító, 32 kreditpont, minimum 1000 vendég, 32 előadás és workshop, HPH 70. Születésnapi Fesztivál,

2019-ben is jön a grandEXPO!

Kedves Partnerünk!

Ne feledje, hogy március 4-én (hétfőn) a grandEXPO 2019. megnyitja regisztrációs felületét a www.grandexpo.hu weboldalon!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy ez alkalommal a szakmai előadásokat 32 szabadon választható kreditpontos továbbképzésként látogathatják az érdeklődő gyógyszerészek!

A tavalyi év sikerére és a nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy mihamarabb regisztráljon a www.grandexpo.hu oldalon, biztosítsa helyét az Ön számára érdekes szakmai és szabadegyetemi előadásokon, tréningeken, kiállítói túrákon, illetve válogasson kedvére, hogy mely gyógyszeripari kiállító nagyvállalat vezető munkatársaival szeretne találkozni a standjukon.

Lokális fájdalomcsillapítás, különös tekintettel a diklofenák szerepére, Pál Feri Atya, Gyógyszertudomány a művészetben, Stresszkezelés, Dr. Zacher Gábor, Betegegyüttműködés javítása, a gyógyszerészi gondozás szerepe a krónikus betegek terápiájában, Munkaerő megtartás, Te is lehetsz Életmentő, Spitzer Gyöngyi - Soma Mamagésa, I love social média, Paracetamol a városi legendák és a valóság.

Lépjen be megrendelő kódjával és a Hungaropharma Zrt. számára megadott ajánlattételi e-mail címével a www.grandexpo.hu oldalra és rögzítse részvételi szándékát, vásárolja meg belépő-és étkezésijegyét, és állítsa össze egyéni programját! A programmal kapcsolatos bővebb információkat szintén megtalálja a www.grandexpo.hu oldalon.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a grandEXPO keretén belül megrendezésre kerül a HPH 70. Születésnapi Fesztiválján is! 18.00 órától színes programokkal és fantasztikus sztárfellépőkkel várjuk a grandEXPO résztvevőit. Legyen Ön is a vendégünk és hallgassuk együtt a Margaret Island, a Csík Zenekar és Kállay Sanders András magával ragadó dalait! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a fesztiválra történő belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melynek előfeltétele a grandEXPO-n való részvétel. Kérjük részvételi szándékát rögzítse a www.grandexpo.hu oldalon. A HPH Fesztiválra a grandEXPO vendégei további 2 főt regisztrálhatnak, természetesen a HPH vendégeként, ingyen.

Amennyiben a regisztrációval kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, kérjük forduljon bizalommal a Hungaropharma kereskedelmi képviselőjéhez, aki hamarosan felkeresi Önt, addig is tájékoztatásként elküldjünk Önnek a grandEXPO elektronikus meghívóját.

Visszaszámolás indul: a regisztrációs felület március 4-től várja az Ön jelentkezését!

Legyen részese 2019-ben Ön is a grandEXPO összgyógyszeripari rendezvényének és ünnepeljen velünk a Hungaropharma 70. születésnapján!

Találkozzunk 2019. április 26-án és 27-én a Groupama Arénában megrendezésre kerülő grandEXPO-n!