Aktualitás

 

Pályázati felhívás - Felelős vállalkozás díj

Kedves Partnerünk!

Ön is egy olyan felelős vállalatnál dolgozik, amely felismerte a CSR tevékenységben rejlő erőt? Olyan munkatársai vannak, akik készek a társadalmi változások élére állni? Szeretné megosztani vállalata példaértékű CSR projektjét, mellyel hozzájárul környezete és a magyar társadalom életminőségének javításához?

Amennyiben a fenti kérdésekre egyértelmű „IGEN” a válasza, nevezzen Ön is a HPH- Felelős vállalkozás Díjára!

A Hungaropharma Zrt. ezzel a díjjal szeretné elismerni az olyan magánszemélyek, gyógyszertárak, intézeti gyógyszertárak, kis-, és nagyvállalatok (gyógyszergyártó, étrend-kiegészítő-, gyógyászati segédeszköz gyártó) tevékenyégét, akik valamely kezdeményezésükkel felelős elkötelezettséget mutattak külső környezetük, vagy belső közösségük irányába. Olyan megvalósult ötleteket, projekteket, innovatív megoldásokat keresünk, amelyek túlmutatnak a hagyományos értelemben vett vállalati felelősségen, és fókuszában az egészségtudatosság-, a magyar lakosság egészség-műveltségének fejlesztése áll.

Pályázati határidő: 2019. március 18. 12:00

Pályázni az alábbi adatlap kitöltésével lehet, melyet a könnyebb feldolgozás érdekében szerkeszthető Word formátumban várunk a felelosvallalkozas@hungaropharma.hu e-mail címre a fent megjelölt határidőig!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy csak a hiánytalanul, megfelelő formátumban kitöltött pályázati adatlap befogadására van lehetőségünk, továbbá kérjük, szíveskedjen betartani a terjedelmi korlátokat is! Ha a pályázat készítése során kérdése merülne fel, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a felelosvallalkozas@hungaropharma.hue-mail címen!

A beérkezett pályázatok egy többlépcsős bírálati folyamaton mennek keresztül, az első fordulók után kialakuló shortlist alapján a díjra legméltóbb vállalkozásokat és magánszemélyeket a Budapesti Gazdasági Egyetem rektori tanácsadója, a Hungaropharma Zrt. vezérigazgatója és társadalmi felelősségvállalási tevékenységéért felelős vezetője választja ki. A nyertes pályázók részére a Hungaropharma emléklapot, valamint emlékplakettet készít!

Az ünnepélyes eredményhirdetésre a grandEXPO keretein belül megrendezésre kerülő HPH 70. születésnapi fesztiválján kerül sor 2019. április 26-án!

Díjazásra kerülő kategóriák:

Magánszemély

  1. Legkiemelkedőbb felelős gyógyszerész

Gyógyszertár

  1. Legkiemelkedőbb felelős gyógyszertár-Kelet Magyarország
  2. Legkiemelkedőbb felelős gyógyszertár-Közép Magyarország
  3. Legkiemelkedőbb felelős gyógyszertár-Nyugat Magyarország
  4. Legkiemelkedőbb felelős intézeti gyógyszertár

Gyártó (Gyógyszer, étrend-kiegészítő, gyógyászati segédeszköz)

  1. Legkiemelkedőbb felelős nagyvállalati gyártó vagy forgalmazó
  2. Legkiemelkedőbb felelős gyártó vagy forgalmazó (4 milliárd forgalom alatt

Budapest, 2019. február 21.