Go forward with HPH 3PL<sup>+</sup>

Go forward with HPH 3PL+

BÉRELHETŐ RAKTÁRTERÜLETRE VAN SZÜKSÉGE
GYÓGYSZERIPARI TERMÉKEIHEZ?

A Hungaropharma Budapesti Logisztikai Központjában összesen 5.391 m2 – 541 m2 2-8°C-os, azaz hideg és 4.850 m2 15-25°C-os, azaz szobahőmérsékletű – területtel állunk leendő és már meglévő partnereink rendelkezésére, folyamatos hőmérsékletellenőrzést igénylő termékek körültekintő tárolására is. Az elérhető és bérelhető helyek száma a jelentkezés sorrendjében kerül lekötésre.

A vállalat BLK II. által kínált bérraktározási szolgáltatásai, kiegészülve a 2023-as építésű BLK III. magasraktár minden eddiginél biztonságosabb és teljesen automata technológiáival, a legmagasabb minőséget képviselik, a HPH 3PL+ szolgáltatás így valóban biztonságos és előretekintő választás.

A rendelkezésre álló modern technológia a Hungaropharma évtizedes tapasztalatával kiegészülve a piacon elérhető egyik leggyorsabb és legpontosabb megoldást nyújtja a tárolásra és az ahhoz kapcsolódó logisztikai tevékenységek kivitelezésére gyógyszeripari termékek gyártói és forgalmazói számára.

VEGYE FEL A KAPCSOLATOT SZAKÉRTŐ CSAPATUNKKAL!

A Hungaropharma bérraktározási szolgáltatása

HPH 3PL+

A HPH 3PL+ szolgáltatás a Hungaropharma Third-Party Logistics megoldása, amely a Budapesti Logisztikai Központ raktárterületeinek bérlési lehetőségeit, és az ezzel járó logisztikai, adminisztrációs, beszállítói, minőségbiztosítási, pénzügyi és egyéb szakmai tanácsadói szolgáltatásait foglalja magába – országos lefedettségű logisztikai hálózatot biztosítva.

A bérlési és azzal járó szolgáltatáscsomag jellege és részletei teljes mértékben igényre szabhatóak. A HPH 3PL+ a Hungaropharma gyógyszerszakmai hátterének és piacismeretének köszönhetően az egyes termékportfóliókhoz illeszkedő jogszabályok és hatósági elvárások alapján kész megoldásokat kínál.

A Budapesti Logisztikai Központ 2023-ban épült legújabb, nagy volumen befogadására képes magasraktárának (BLK III.) teljesen automata technológiáinak köszönhetően a szolgáltatások a legmagasabb minőséget képviselik: biztonságos és jövőálló választás, ami gyors és pontos megoldást nyújt a tárolásra és logisztikai tevékenységek kivitelezésére a gyógyszeripari termékek gyártói és forgalmazói számára, az eddigieknél jóval magasabb kapacitással.

A BUDAPESTI LOGISZTIKAI KÖZPONT RAKTÁRÉPÜLETEINEK ADOTTSÁGAI

Bérelhető területek jellege és mérete

A B

A 15-25°C-os tárolás: 4.850 m2

B 2-8°C-os tárolás: 541 m2

Elérhető tárolási hőmérsékletek

-15 – -20°C

-15 – -25°C

-18°C alatt

-18°C alatt

-60– -90°C

-60– -90°C

2 – 8°C

2 – 8°C

8 – 15°C

8 – 15°C

15 – 25°C

15 – 25°C

Minden gyógyszertárolásra vonatkozó tanúsítvány / engedély

Tanúsítvány

Miért a HPH 3PL+?

A BLK III. 21. századi létesítmény, vadonatúj épülete a legmodernebb technológiák alkalmazásával nyújt biztonságos, hatékony, gyors és pontos tárolást:

Speciális oxiredukciós
tűzmegelőzési rendszer

A legkorszerűbb tűzmegelőzési
rendszer (OXY-REDUCT SYSTEM) a
levegő oxigénszintjének csökkentésével
100%-os tűzvédelmet
eredményez az épületben.

Teljesen automata
raktártechnológia

A magasraktárban kizárólag automata
felrakógépek dolgoznak, ezáltal
az emberi hibalehetőség kizárt, és
a rendszer strukturált működést,
biztonságos elhelyezést, valamint gyors
be- és kitárolást tesz lehetővé.

Igényre szabott elérés

A validált készletnyilvántartó- és egyéb informatikai rendszerek EDI és egyedi Webservice interface segítségével lehetővé teszik a csatlakozást akár saját rendszerhez is, illetve igény esetén a saját rendszer kizárólagos használatára is van lehetőség. Mindennek támogatására elérhetőek oktatások, valamint szakértőink a hardveres feltételek megteremtésében és a validálásban is segítenek. A Hungaropharma saját fejlesztőcsapatának köszönhetően a felhasználói igényekre való reakció gyors és gördülékeny.

 

Hőmérsékletszabályozás

Természetes, hogy az egyes gyógyszeripari termékeknek különböző hőmérsékletigényük van. A Hungaropharma ezeknek az igényeknek eleget téve folyamatos hőmérsékletfelügyeletet üzemeltet a Budapesti Logisztikai Központban. A kvalifikált raktárterületek kalibrált hőmérsékletregisztráló szenzorokkal vannak felszerelve, melyek online csatlakoznak a validált hőmérséklet-monitorozó rendszerhez.

A tárolt termékek legmagasabb szintű biztonságát az oxiredukciós rendszeren túl számos további biztonsági intézkedés garantálja.

Fizikai védelem

Aspirációs tűzjelzőrendszer, az egyes tűzszakaszok biztosítása hatóságilag ellenőrzött eszközökkel.

7/24 órás élőerős biztonsági szolgálat a hét minden napján, folyamatos járőrözéssel a teljes telephelyen.

A 7/24 órás élőerős biztonsági szolgálat azonnali riasztást tud kezdeményezni hőmérséklet-eltérés esetén is.

TAPA irányelveket követő biztonságtechnikai rendszer: teljeskörű héjvédelem a külső és belső anyagmozgatási útvonalakat kontrolláló mozgás-érzékelő kamerarendszerrel.

Beléptetőrendszer a partnerek számára igényeik szerint beállított, különböző jogosultsági profilokkal.

GDP irányelveknek megfelelő rovar- és rágcsálóírtás a teljes létesítményben és környékén, a kihelyezett irtószerek fogyásának, illetve a kártevőcsapdáknak (élve befogóknak és rovarcsapdáknak) a monitorozása, dokumentálása, igény esetén riportokkal igazolva azt..

Adatbiztonság

A biztonság nemcsak a fizikai, hanem a virtuális térben is magas szinten üzemel, az SAP rendszerei és minden tárolt adat az elérhető legmagasabb szintű védelem alatt áll. A Hungaropharma az adatbiztonsági rendszereit folyamatosan teszteli és fejleszti, ezáltal minden lehetőséget kizárva az illetéktelenek behatolására.

Minőségbiztosítás

A legmagasabb szintű szakértelemmel rendelkező minőségbiztosító szakértők (gyógyszerész, felelős személy munkatársak) állnak partnereink rendelkezésére. Ezentúl adott a lehetőség saját minőségbiztosító/felelős személy ideiglenes vagy akár állandó jelenlétére is, amelyhez igény esetén dedikált irodát biztosítunk a központ területén. Azonban a rendkívül érzékeny árukészlettel a megfelelő biztonság és minőség biztosítása érdekében kizárólag a Hungaropharma tapasztalt munkatársai dolgozhatnak. A HPH 3PL+ szolgáltatás része a jól szabályozott - felfüggesztési, kivonási és visszahívási rendszerrel és gyakorlattal is rendelkező - GDP irányelveinek megfelelően működtetett minőségbiztosítási struktúra is.

BÁRMILYEN FELMERÜLŐ PROBLÉMA ESETÉN KÉPZETT ÜGYFÉLSZOLGÁLATI CSAPAT SEGÍTI PARTNEREINKET!

Redundancia

A Logisztikai Központ eszközeinek folyamatos és megfelelő működését épületfelügyeleti automatika ellenőrzi. A villamosenergia ellátása továbbá kettős betáplálási rendszerű, valamint saját dízelaggregátor is elérhető, így az energiaellátás folyamatos. A kritikus gépészeti eszközök (klímagép és légkezelő) aktív redundanciával működnek, így a területek klimatizálása is folyamatosan biztosított.

A digitalizáció egyik hozadéka, hogy számos tevékenység – mint amilyenek a HPH 3PL+ szolgáltatásai is – rendkívüli mennyiségű adatot hoz létre. Ez a logisztikára kiemelten igaz. A tárolás, betárolás, kiadás, szállítás és minden egyéb logisztikai folyamat során keletkező adatok megfelelő gyűjtése és kezelése lehetővé teszi, hogy a partnerek optimális logisztikai megoldásokat használják, és közben minden – számukra fontos – részletről megfelelő információval rendelkezzenek.

Igényre szabott adatszolgáltatás

Igényre szabott adatszolgáltatás

A HPH 3PL+ igény szerint specifikálható alapriportokat biztosít az időtávra, termékkategóriára, ATC csoportra, vevőcsoportra és minőségbiztosítási KPI-okra vonatkozóan, valamint akciós és nem akciós forgalom vagy adattartalom szerint, mind áruátvételi, raktári, minőségbiztosítási és kiszállítási területen. Lehetőség van extra ellenőrzésre, data logger kiolvasásra, jegyzőkönyvek kiállítására és az adatok, eltérések akár a partner által biztosított rendszerben történő dokumentálására.

Előrejelzések

Előrejelzések

Lehetőség van a készletezésre vonatkozó forecastok kialakítására, melyek igény szerint historikus statisztikai adatok segítségével termékszintű előrejelzést biztosítanak, megjelenítve a jövőbeli akciókat, melyek a forgalmat módosítják.

Adatcsere

Az együttműködés során az adatcsere alapesetben EDI metódussal történik, azonban igény esetén más (e-mailes vagy telefonos) megrendelésekre is adott a lehetőség.

A HPH 3PL+ szolgáltatás ajánlati konstrukciójának fókuszában a testreszabhatóság áll. Az együttműködés megkezdése előtt szakértőink egy felmérést végeznek a partnerrel a szükségletekről, prioritásokról, hogy teljesen egyedi ajánlat készülhessen. Ennek mentén lehetőség van az árak részletes bontására és a forgalomarányos díjszabásra is.

Kidolgoztunk egy új ajánlati konstrukciót, melynek fókuszába a testreszabhatóságot állítottuk. Partnereink teljesen egyedi ajánlatokat kérhetnek és kapnak, ennek érdekében először is velük együtt mérjük fel, mik az elvárások, prioritások és ennek alapján kalkuláljuk a kapcsolódó költségeket is.

A professzionális alapokra és évtizedes tapasztalatra épülő megoldásokkal lehetőség van a szerződések – így a teljes szolgáltatás – moduláris kialakítására is, angol vagy magyar nyelven.

Testreszabhatóság

A Hungaropharma kiváló kapcsolatokkal rendelkezik a gyógyszerpiac valamennyi szereplőjével és a hatóságokkal is. Ez lehetővé teszi a bérraktározási szolgáltatások gördülékeny, gyors és validált ügymeneteit. A HPH 3PL+ a rendelkezésre álló gyógyszerszakmai ismereteknek köszönhetően az egyes termékportfóliókhoz illeszkedő jogszabályi háttér és hatósági elvárás alapján kínál kész megoldásokat. A szakértők másodlagos csomagolási probléma, de piacra lépési akadály esetén is segítenek.

Szakértői csapat

A HPH 3PL+ a Hungaropharma Zrt. nagykereskedelmi tevékenységével évtizedek óta gazdagodó tapasztalatára épül. Ezáltal lehetőség van egy dedikált csapat szakértelmének felhasználására, amely biztosítja az adminisztráció, a pénzügyi és a gyógyszerszakmai, valamint jogi háttér 100%-os megfelelőségét, ezáltal akár a gyors piacra lépést is támogatja. Igény esetén dedikált felelős személyt biztosítunk a partner számára a magyarországi Gyógyszer-nagykereskedelmi tevékenységhez szükséges GDP-nek, érvényben levő jogszabályoknak és iránymutatásoknak való megfelelőség elősegítéséhez és a kapcsolódó feladatok ellátásához.

Egyszerű ügyintézés

A szolgáltatás része az átlátható és könnyen kezelhető papír alapú vagy elektronikus dokumentumkezelés:

Folyamatosan ellenőrzött számlák és megrendelések (egyezés a raktári bevételezésekkel darabszám és ár tekintetében).

Visszáruk rendezése a raktárral és szállítókkal.

Egyeztetések a szükséges jóváíró számlák kiállításáról, megküldéséről.

Megállapodás alapján a pénzügyi értesítő levél feldolgozása.

Kompenzációk, bizományosi elszámolások ellenőrzése, feldolgozása.

Időszakonként, illetve év végén szállítói egyenlegközlők igazolásainak elkészítése a nyitott tételekről, éves forgalmakról, utólagos engedményekről.

Selejtekhez kapcsolódó megtérülések rendezése.

Hatóság által kivont termékek rendezésének adminisztrációja.

Együttműködés alapján kimutatások készítése.

Egyszerű ügyintézés

A Hungaropharma egyik kiemelt törekvése a meglévő rendszereket oly módon fejleszteni, hogy jelentősen csökkenjen a vállalat karbonlábnyoma. Az új beruházások esetében szintén természetes a legzöldebb megoldások alkalmazása. A BLK III. esetében ilyen többek között az eszközök energiavisszanyerő tulajdonsága, az innovatív, szintén redundánsan kialakított, nagykapacitású hőszivattyús megoldás, valamint a napelemek alkalmazása. Ezek mind a létesítmény ökológiai lábnyomának jelentős csökkentéséhez járulnak hozzá.

A HPH 3PL+ a tárolás és egyéb logisztikai szolgáltatások mellé igény szerint további lehetőségeket kínál annak érdekében, hogy a partnerei minden szükséges elemmel rendelkezzenek egy teljes szolgáltatás- vagy termékportfólió kialakításához.

Szerializáció

A HPH 3PL+ szakértő csapata a szerializációhoz kapcsolódó, jogszabályban előírt feladatokat is képes ellátni, akár a partner nevében elvégezni. Mindehhez a Hungaropharma saját fejlesztésű validált szoftvere nyújt segítséget, legyen szó ellenőrzésről vagy kijelentésről. A széleskörű adatszolgáltatás ez esetben is része a feladatköröknek. Igénybe vehető rendszeresen vagy akár eseti, nagyobb volumenű megbízásokhoz is.

Szerializáció

Sarzskezelés

A validált készletgazdálkodási rendszer lehetővé teszi a speciális igényeknek megfelelő beállítások, riportok készítését (pl. lejáratfigyelés, nyomon-követhetőség).

Irodabérlés

A BLK épületeiben kialakított irodahelyiségek igény szerint bérbevehetőek. A szabad kapacitások függvényében választható eltérő nagyságú irodai terület. Lehetőség van akár 20 - 25 fős meetingek, tréningek lebonyolítására is a helyszínen.

Váratlan helyzetek sürgős kezelése

Váratlan helyzetek sürgős kezelése

Minden tevékenységhez definiált, standard időszükséglet tartozik, viszont szükség esetén és megegyezés alapján azonnali, rendkívüli feladatok ellátására is van lehetőség, például:

24 órán belüli kiszállítás Magyarország egész területén.

Az országos gyógyszerellátás kiemelt résztvevőjeként természetes, hogy a problémákat 7/24-ben kezelnünk szükséges. Kollégáink ügyeleti rendszerben sürgős, akár életmentő feladatok elvégzésére is készen állnak.

Konstrukciók

Az egyes logisztikai, illetve forgalmazási együttműködési formákat mindenkor a partneri igényekre szabva, az irányadó minőségbiztosítási és jogi keretek között kínáljuk tisztelt partnereinknek.

Tárolási konstrukciók

Többféle tárolási konstrukció is választható, illetve kialakítható.

Tárhely rendelkezésre állás

Lehetőség van kapacitás lekötésre, ami azt jelenti, hogy a partner X raklap férőhelyet foglal egy meghatározott díj ellenében, azonban időnként X+20 raklap betárolására is szüksége van. Amennyiben a partnerünk szeretné, az X mennyiség fölött is leköthet tárhelyeket, ahol nem tárol, de egy csökkentett árat fizet, amiért mi garantáljuk, ha X fölé emelkedik a tárolandó volumen, akkor azt mi tudjuk fogadni és kezelni.

Hőmérséklet monitorozott raktárhelyiségek

2-8 °C -os, hideg terület

2-8 °C -os, hideg terület:

Közel 1.100 EUR raklapos, többszörösen biztosított tárhely.

A validált hőmérsékletmonitorozó rendszert 7/24-ben dedikált munkatársak figyelik, és az esetleges riasztásokat kezelik. Az esetleges hibák elhárítása 4 órán belül minden esetben megkezdődik.

15-25 °C-os, szobahőmérsékletű terület:

15-25 °C-os, szobahőmérsékletű terület:

Közel 20.000 EUR raklapos tárhelykapacitás.

A validált hőmérsékletmonitorozó rendszert 7/24-ben dedikált munkatársak figyelik, és az esetleges riasztásokat kezelik. Az esetleges hibák elhárítása 4 órán belül minden esetben megkezdődik.

A raklapok mozgatása itt automata felrakógépekkel történik, így a ki- és betárolás teljesen automatikus. A tűzbiztonságról az oxigén redukciós rendszer gondoskodik, ami a levegő oxigéntartalmát 14 térfogatszázalékra csökkenti, míg a nitrogént dúsítja, amiben a tűz keletkezése már nem lehetséges.

Speciális hőmérsékleti tartományok:

Ahogy a technológiák fejlődnek, úgy készül egyre több olyan készítmény, melynek tárolása különleges hőmérsékleti tartományt igényel. Ennek a kihívásnak tesz eleget a Hungaropharma a -15 és -90°C közötti, különféle sávokban alkalmazható tárolási megoldásaival. A BLK területén lehetőség van akár egyszerre több különböző hőmérsékleti tartomány üzemeltetésére is – igényeknek megfelelően.

Komissiózás

A komissiózás az SAP által vezérelten történik, területtől függetlenül, lehet kézi vagy automata is. Vevőink igényeihez alkalmazkodva tudunk raklap, gyűjtő és falt karton szinten is komissiózni. A kiszedés szkenner használatával történik, és a revízió minden esetben a folyamat része. A HPH 3PL+ szolgáltatásán belül elérhető kívánt időre való előkészítés, többnyire A-C-re, de egyeztetett igények alapján, akár A-A-ra is.

Komissiózás

Csomagolási megoldások

Szakértőink a komissiózás szintjéhez alkalmazkodva állítják össze a biztonságos szállításra kész állapotot: többféle kartonméret, különféle zacskók, raklapok, kitöltő anyagok állnak rendelkezésre a megfelelő csomagolási műveletekhez. A csomagolás és ezáltal a szállítás biztonságához az automata fóliázó gépek járulnak hozzá. Megfelelő infrastruktúrával és kapacitással rendelkezünk az egyedi csomagolási igények gyors megvalósításához is.

Emergency készletmenedzsment

Budapesti Logisztikai Központban az iparági standardokat teljesítő körülmények között biztosított a gyógyszergyártók „emergency” készletének tárolása és kezelése a dobozos mennyiségtől a raklapos mennyiségig szobahős vagy hűtős tárolási feltétel esetén.

Leltár

A partnerigények alapján kerül sor készletellenőrzésre, leltárra, ami lehet éves, vagy akár cycle count jellegű.

A leltárról minden esetben jegyzőkönyv készül.

Megsemmisítés

A Hungaropharma megbízási szerződés alapján elvégzi a termékek megsemmisítését és biztosítja a vonatkozó - hatóság által előírt - dokumentációt. Ehhez megfelelő szakkíséretet is lehet igényelni. A megsemmisítendő termékek tárolására is adott a kapacitás.

Promóciós anyagok kezelése

A GXP alá tartozó termékeken kívül egyéb, az üzlethez fontos termékek tárolására is van lehetőség, mint például promóciós anyagok (újságok, szórólapok).

Forgalmazási konstrukciók

A termékek forgalmazására a Hungaropharma többféle jogviszonyt ajánl, az adásvételi és a konszignációs főtípusok partnerigényekre történő alkalmazásával. A szerződéskötési folyamat megkönnyítése és gyorsítása érdekében a Hungaropharma proaktívan megosztja keretszerződés-mintáját.

Az együttműködés

AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS MEGKEZDÉSÉNEK
LÉPÉSEI

Ajánlattétel

Ajánlattétel

  1. Hungaropharma a bérraktári tenderek ajánlati leírása alapján elkészíti a részletes díjszabásra vonatkozó ajánlatát, kiegészítve a felhívásban található egyéb kísérő dokumentumokkal, például GDP, GMP engedélyekkel, Éves Beszámolóval.
  2. A HPH szakértői egy felmérést végeznek, mely során a Partneri igényeket maximálisan figyelembe véve a HPH szakértői elkészítik a személyre szabott ajánlatot.
  3. Elkészül a partnerre szabott árajánlat.

Elfogadás

  1. Ajánlattétel elfogadása esetén és a szerződéses konstrukcióban történt megállapodást követően a beszállító létrehozásához kiküldésre kerül a Beszállítói Adatlap.

A beszállító validálása

  1. Az Adatlap pénzügyi és minőségbiztosítási adatai és a szükséges engedélyek meglétére vonatkozó információk alapján megtörténik a beszállító validálása.

A beszállító felvétele a Hungaropharma rendszerébe

  1. A beszállító létrehozása a Hungaropharma rendszerében, hivatkozással az érintett termékkörre.

A kereskedelmi és minőségbiztosítási megállapodás rendezése

  1. A szerződéskötés során rögzítésre kerülnek a megfelelő jogi, minőségbiztosítási és kereskedelmi kondíciók a beszállító és a Hungaropharma között.

Az érintett termékek belistázása (SAP nyomonkövetéshez)

  1. Forgalmazási konstrukciók esetén a beszállító létrehozása után partnerünk Hungaropharma Extranet felületén belistázza az érintett termékeket, mely lehetővé teszi a termékek integrált vállalatirányítási rendszerben, azaz az SAP-ban történő kezelését, nyomonkövetését.

Az együttműködés lehetőségei:

Árufogadás

Árufogadás:

Az áruk lerakodása rámpákon keresztül zártan, vagy nem rámpaképes gépjármű esetén előtető alatt, zsilipes rendszeren keresztül történik. Hűtős termékek kevesebb, mint 1 perc alatt a megfelelő hőmérsékletű kontrollált területre kerülnek, az átvétel és az ellenőrzés ott történik. A folyamat GDP szerint képzett munkatársaink által, szükség esetén HPH gyógyszerész/felelős személy bevonásával zajlik. A beszállítások ütemezve érkeznek megállapodás szerint, de egyedi és sürgős esetekre is adottak a feltételek.

Árubeérkeztetés / fizikai készletrevétel:

A teljes bevételezési folyamat validált raktárirányítási rendszerrel, a GXP elveinek megfelelően és az ott előírt ellenőrzésekkel együtt történik. Lehetőség van a Hungaropharma validált rendszerének használatára, amely egy interfacen keresztül képes a partnerek készletnyilvántartásához is kapcsolódni. Továbbá saját szoftver használata is támogatott.

Amennyiben a GXP, vagy a partner kérésére szükséges beérkezéskor mélyrehatóbb vizsgálatot végezni, akkor temperált, monitorozott területen van lehetőség a gyűjtő bontására és az ellenőrzések elvégzésére, nagyobb mennyiségek esetén is.

A Hungaropharma tapasztalt szakértői a következő GMP által szabályozott tevékenységek során nyújtanak magas minőségű szakmai szolgáltatást:

Termékek másodlagos csomagolása, alaki hiba korrigálás, adomány vagy ingyenes orvosi minta címkézés a MAH közreműködésével.

Harmadik országos import (Site of physical importation).

Harmadik országból importált készítmények felszabadítása EU forgalmazásra.

Együttműködés

Árukiadás:

Az áruk kiadása fedett előtető alatt vagy rámpán történik, alapvetően hétköznap munkaidőben, de természetesen egyedi igényeket is teljesíteni tudunk, akár 7/24-es rendelkezésre állással. A partnerek kérésére speciális, validált és hőmérséklet monitorozott megoldást biztosítunk a szállításra. Elérhető sürgősségi kiszedési szolgáltatás is.

Visszáru kezelése

A visszáru kezelése kontrollált hőmérsékleti körülmények között, tételes ellenőrzéssel történik, a felelős személy felügyeletével. A minőségbiztosítási döntést követően validált rendszerben kerülhet csak ismételten eladható készletre a termék.

Visszáru kezelése

Irodahelyiség bérlése

A BLK épületeiben kialakított irodahelyiségek igény szerint bérbevehetőek. A szabad kapacitások függvényében választható eltérő nagyságú irodai terület. Lehetőség van akár 20 - 25 fős meetingek, tréningek lebonyolítására is a helyszínen.

Be- és kiszállítás

Lehetőség van beszállításra saját és kiszervezett raktárból is a Hungaropharma telephelyeire – igényekre szabottan 2-8°C, illetve 15-25°C közötti tartományban, GDP előírásainak megfelelő gépjárművekkel és megoldással. Országos szállítási lefedettség fix járatokkal vagy dedikált gépjármű biztosításával. Lehetőség van továbbá -15°C alatti szállításra is passzív thermo rendszerekben -80°C-ig.

Kvótafigyelés

Beszállító partnereink kérése alapján a limitált vagy korlátozottan elérhető termékek esetében implementált eljárás, mely során a kívánt százalékban maximálásra kerül a partnerek kiszolgálása. Ez folyamatosan riportokkal ellenőrizhető.

Rendelkezésre álló dokumentumaink

Rendelkezésre álló dokumentumaink

Kötelező:

Titoktartási megállapodás

Felelősségbiztosítási kötvény

Vagyon biztosítási kötvény

GMP, GDP engedély és tanúsítvány

ISO 9001 tanúsítvány

Continuous improvement plan

Business Continuity plan

Quality questionnaire

Supplier Data Form

Due Diligence

Financial report (net revenue, EBIDTA)

Warehouse capacity

BID

HPH introduction questionnaire

HPH presentation (process, RFQ)

Opcionális:

Customer Service performance

BLK III. – lay out logistic operation

Due Diligence a beszállító kérésére

Referenciák

Amgen Kft.

„Vállalatunk, az Amgen Kft., több mint egy évtizede szoros együttműködésben képviseli a betegellátás érdekeit a Hungaropharmával. Együttműködésünket a partneri szemlélet és a közös cél szolgálata jellemzi, ami a készítményeink betegekhez történő eljuttatása, mindig, minden körülmények között. A Hungaropharmával való kollaborációt a COVID nehéz időszaka sem kezdte ki. Nagykereskedelmi raktárunkat és együttműködéseink körét bővítettük, megerősítettük az elmúlt években. Köszönjük a Hungaropharma minden munkatársának Vállalatunk iránt tanúsított bizalmát és magas színvonalú együttműködését.”

Biogen Hungary Kft.

„A Biogen 2012 óta folyamatos együttműködésben dolgozik a Hungaropharmával, mely együttműködés kiterjed számos olyan tevékenységre, ami alapvető fontosságú egy innovatív gyógyszergyártó számára. Rendkívüli magas színvonalú támogatást nyújtanak nekünk a nagykereskedelmi szolgáltatások széles palettáján. Új, a megváltozott környezethez, váratlan kihívásokhoz szükséges folyamatok, logisztikai megoldások közös megközelítése, kialakítása során segítőkész, nyitott hozzáállással találkoztunk. A Hungaropharmát mint a Biogen disztribúciós stratégiai partnerét meggyőződéssel ajánljuk.”

Vegye fel a kapcsolatot szakértői csapatunkkal!

Vegye fel a kapcsolatot szakértői csapatunkkal!

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették az érdeklődését, kérjük, küldje el számunkra az igényeit a lenti elérhetőségek egyikén. Szakértői csapatunk a lehető leghamarabb felveszi önnel a kapcsolatot, hogy minden szükséges előkészületet elvégezzenek a következő lépések megkezdéséhez.

Elérhetőségek

HUNGAROPHARMA ZRT.

Cím: 1061 Budapest, Király u. 12.

Levelezési cím:1438 Budapest, Pf.: 425.

E-mail-cím: 3pl@hph.hu

Telefon: 06-1-327-6700

A csillaggal jelölt adatok megadása kötelező és ahhoz szükséges, hogy
fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot!