Aktualitás

 

Sanofi Self-care pályázat eredményhirdetés

A Sanofi-Aventis Magyarország Zrt. pályázati kiírásának célja a „self-care” magyar megfelelőjének egy szavas, a fogalom értelmét megragadó kifejezés megtalálása volt, amely beépülve a hétköznapi nyelvünkbe képes tovább gazdagítani azt.

A self-care nem más, mint az a hozzáállás, amellyel mi mindannyian, egyenként felelősséget vállalunk a saját egészségünk megőrzéséért. Sokat számít az egészséges étkezés, a rendszeres mozgás, a megelőzés, a szűréseken való részvétel. Továbbá van jó néhány olyan, enyhe lefolyású betegség, amit önállóan is képesek volnánk kezelni, vagy akár meg is tudnánk előzni. Éppen ezért különösen fontos, hogy minél többen éljenek az angol nyelvben self-care-nek nevezett attitűddel, hiszen az egészségmegőrzés révén javíthatjuk a közérzetünket, és mérsékelhetjük az egészségügyi ellátó rendszer leterheltségét.

A pályázat 2019. április 26-27 között került meghirdetésre a grandEXPO keretén belül, melyre összesen 107 ötlet érkezett. A javaslatokat egy három fős zsűri - Dr. Feller Antal a Hungaropharma Zrt. vezérigazgatója, Prof. Dr. Szökő Éva a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöke és Juhász Hedvig a Sanofi-Aventis Magyarország Zrt. vállalati és kormányzati kapcsolatok felelős igazgatója – értékelte.

Nyertes kifejezések:

Kifejezés

Játékos

Értem

006

Önfigyelem

036

Én-törődés

037

Én-életem

010


Kérjük, hogy a fenti játékosok nyereményeik átvételével kapcsolatban forduljanak bizalommal a Sanofi munkatársaihoz.

Budapest, 2019. május 7.