Aktualitás

 

Új vezető a Gyógyszeripari Tagozat élén - MLBKT

Ballai Orsolyát a HPH beszerzési igazgatóját választották a Magyar Logisztika, Beszerzés és Készletezési Társaság Gyógyszeripari tagozatának vezetőjének.

Az MLBKT Gyógyszeripari Tagozata új vezetőt és vezetőségi tagokat választott. A tagozat élére Ballai Orsolya, a Vállalatunk Beszerzési Igazgatója került. Orsolya több éves, gyógyszergyártó multinacionális cégek logisztikai területein szerzett széleskörű tapasztalattal,  2011-ben csatlakozott a Hungaropharmához. Mintegy tíz éve irányítja sikeresen piacvezető gyógyszer-nagykereskedésünk Beszerzési Igazgatóságát.

Orsolya a Tagozat vezetőjeként fontosnak tartja, hogy betekintést nyújtson a gyógyszeripar szerteágazó világába, részleteiben és összefüggéseiben bemutassa be azt, többek között színes programok szervezésével. Célja a folyamatos fejlődés, valamint az együttműködés előmozdítása.

Orsolyának szívből gratulálunk, munkájához sok sikert és jó egészséget kívánunk, s egyúttal köszönetet mondunk Kellner Máriának, a tagozat leköszönő vezetőjének eddigi odaadó munkájáért! 

Budapest, 2021.03.10.